Hinnasto

Tuotteet yksilöllisesti suunnitellulla, painetulla grafiikalla

20 kpl30 kpl40 kpl50 kpl60 kpl70 kpl80 kpl
Yksiosainen tuote,
esim. kutsu
150 €165 €
180 €
195 €210 €225 €240 €
Kaksiosainen tuote,
esim. kutsu + hääinfo
180 €210 €240 €270 €300 €330 €360 €

Tuotteet folioinnilla, nauhoilla, helmillä tai muilla koristeilla

20 kpl30 kpl40 kpl50 kpl60 kpl70 kpl80 kpl
Yksiosainen tuote,
esim. kutsu
230 €265 €
300 €
335 €370 €405 €440 €
Kaksiosainen tuote,
esim. kutsu + hääinfo
275 €325 €375 €425 €475 €525 €575 €

Hinnat sisältävät postituskulut Manner-Suomeen. Jokainen tilaus toteutetaan yksilöllisesti. Tilauksesi hintatiedot vahvistetaan aina ennen tilausta. Pidätämme oikeudet muutoksiin.


Useimmin kysytyt kysymykset

Kaikki tuotteet valmistetaan toiveidenne mukaan käsityönä Suomessa. Meillä hinnat sisältävät koko paketin: suunnittelun teidän tarpeidenne mukaan, rajattoman määrän digitaalisia vedoksia, tuotteiden valmistuksen käsityönä sekä toimituksen Manner-Suomeen. Suunnitteluvaiheessa voimme rauhassa ideoida ja hakea tyyliänne tai voimme toteuttaa jo valmiina olevan ideanne. Meillä on runsaasti myös esimerkkityylejä, joista voitte hakea inspiraatiota.

Tutustu esimerkkityyleihimme

Mikä on yksiosainen tuote?

Yksiosainen tuote on yhdelle kartongille painettava yksi- tai kaksipuoleinen kutsu, save the date -kortti, ohjelmakortti tai muu vastaava. Yksipuoleisena tähän tuotteeseen mahtuu hyvin kutsuteksti ja grafiikka. Kaksipuoleisena tuotteeseen saadaan mahtumaan kutsun toiselle puolelle myös hääinfo tai vaikkapa kartta.

Mikä on kaksiosainen tuote?

Kaksiosainen tuote on kahdelle erilliselle kartongille painettava yhdistelmä esimerkiksi kutsu+hääinfo tai ohjelma+menu/hääbingo. Molemmille erillisille kartongeille voi painaa kortin molemmille puolille, eli kokonaisuuteen saa sisältöä ja grafiikkaa jopa neljälle sivulle. Myös vihkomalliset kutsut kuuluvat tähän tuotekategoriaan.

Mikä on graafisten elementtien ja koristeiden ero?

Yksilöllisesti suunniteltu grafiikka kuuluu aina tuotteiden hintaan. Graafisilla elementeillä, kuten pitseillä, kukilla ja kuvioilla, saa luotua näyttäviä kokonaisuuksia. Graafista ilmettä on helppo jatkaa läpi kokonaisuuden aina kutsusta pöytäkortteihin ja kiitoskorttiin.

Grafiikan lisäksi toteutamme tuotteisiin käsityönä myös muunlaisia koristuksia. Voimme tehdä erivärisiä foliointeja, solmia ympärille nyörejä ja nauhoja tai lisätä helmiä ja strasseja juuri haluamallanne tavalla.

Miten suuremmat kokonaisuudet hinnoitellaan?

Toteutamme mielellämme juhlienne paperiston kokonaisuutena; save the datet, kutsut, pöytäkortit, paikkakortit, bingot, menut ja kiitoskortit. Lopputuloksena on tyylikäs ja linjakas kokonaisuus, jossa jokainen osa on huolellisesti suunniteltu juhlienne tyyliin sopivaksi. Meiltä saatte juuri teille räätälöidyn kokonaisuuden, jossa on juuri tarvitsemanne tuotteet.

Laskemme isommille kokonaisuuksille aina kokonaishinnan, joka on edullisempi kuin jos tuotteet ostettaisiin erikseen hinnaston mukaan. Kertokaa toiveenne siitä, mitä kokonaisuus pitäisi sisällään, niin laskemme tarkat hintatiedot juuri teille räätälöidystä paketista.

Voimmeko tilata tuotteita eri kielillä?

Yksilöllinen suunnitelumme mahdollistaa myös samojen tuotteiden toteuttamisen useammalla kielellä. Näin kansainväliset tai toista kotimaista kieltä puhuvat vieraanne saavat juuri heille sopivat kutsut ja pöytäkortit. Useampi kieli ei ole meille ongelma! Veloitamme tällöin kuitenkin taitosta johtuen 30 euron lisäkulun. Jos haluatte tuotteita vielä kolmannellakin kielellä, on lisäveloitus 60 euroa ja niin edelleen. Huomioittehan, että tekstien kääntäminen ei sisälly hintaan. Voitte joko kääntää tekstit itse tai halutessanne käyttää ulkopuolista kääntäjää.

Entäpä ne kirjekuoret?

Meiltä voitte tilata myös kutsuun sopivat kirjekuoret. Halutessanne tilata kirjekuoret, annamme niistä tarjouksen muiden tuotteiden yhteydessä. Hintaan vaikuttaa mahdolliset koristeet ja erikoismateriaalit.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close